Τι λένε για εμάς

Μαρτυρίες

Μπούσι Λούλε (2014-2020)

Τι να πω για τα έξι αυτά χρόνια που πέρασα σε αυτό το φροντιστήριο; Μάλλον καλύτερα τι θα πρέπει να πρωτοπώ, όταν οι λέξεις δεν αρκούν να περιγράψουν όλα τα συναισθήματα που νιώθω τώρα; Έξι χρόνια μάθησης, χαράς, γέλιου, ξεφαντώματος, ψυχαγωγίας, πείσματος, στενοχώριας για τις μικρές αστοχίες που όμως στο τέλος αντιμετωπίζονταν (συμβαίνουν και αυτά αφού είμαστε άνθρωποι ) και φυσικά ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους σας, καθέναν ξεχωριστά για όσα προσφέρατε σε μένα προσωπικά αλλά και σε όλους τους μαθητές σας! Χρειάζεται να λέμε πάντα ευχαριστώ σε εκείνους που μας βοηθούν σαν να ήμασταν παιδιά τους... Γιατί έτσι ήμασταν! Τις περισσότερες ώρες μας τις περνούσαμε στο φροντιστήριο καθώς ήταν πια το δεύτερο σπίτι μας! Ήδη μου λείπει αυτή η καθημερινότητα.

Υ.Γ. Σε όλους εσάς που ίσως διαβάζετε αυτό το κείμενο ένα έχω να σας πω: «Παιδιά, μην βιάζεστε να μεγαλώσετε! Απολαύστε τις μικρές αυτές καθημερινές στιγμές και μάθετε από τους καλύτερους του Φροντιστηρίου «Εξέλιξη» ποιά είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ της ΕΞΕΛΙΞΗΣ!».

Σας ευχαριστώ από καρδιάς (Φοιτήτρια τμήματος Λογοθεραπείας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου) 

 

Μάξιμος - Βασίλειος Χολοκολός (2016-2019)

Όσα και να πω θα είναι λίγα και όσα και αν γράψω, θα βγουν πολλά. Ήμουν μαθητής στο φροντιστήριο «Εξέλιξη» από το 2016 έως την σχολική χρονιά 2018-2019. Σήμερα είμαι φοιτητής στο τμήμα που επέλεξα εγώ να είμαι και αυτό ίσως να μην είχε συμβεί αν δεν είχα την στήριξη και την βοήθεια των καθηγητών μου. Ακόμη θυμάμαι εκείνο το σεμινάριο που διοργάνωσε το φροντιστήριό μας, όπου ανακάλυψα την σχολή που φοιτώ σήμερα και πήρα την απόφαση για το μέλλον. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η μάθηση μας ποτέ δεν περιοριζόταν απλώς στην σχολική προετοιμασία ή στην παράδοση της ύλης. Οι καθηγητές φρόντιζαν να είναι συνοδοιπόροι στον δρόμο της εκπλήρωσης των ονείρων μας , με την συνεχής στήριξη, με την υπομονή και την συμπαράσταση, την συζήτηση και την κατάλληλη συμβουλή. Πάντα πηγαίναμε ένα βήμα παρακάτω με δραστηριότητες, σεμινάρια, εκδηλώσεις και εννοείται διασκέδαση. Έτσι αποκτήσαμε μια σύνδεση μεταξύ μας, ένα κλίμα συνεργασίας και το σημαντικότερο… ένα αίσθημα ασφάλειας. Η τεχνική υποδομή, ο άρτια διαμορφωμένος χώρος, η διαφορετική προσέγγιση κατά την διδασκαλία δε θα λειτουργούσαν τόσο εάν δεν είχαν προηγηθεί όλα τα παραπάνω. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους καθηγητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ…!!! Και εύχομαι και τα επόμενα χρόνια με ανάπτυξη και… «Εξέλιξη» (Φοιτητής Τμήματος Πολιτισμού Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας)

Ειρήνη Χιώτη (2011-2016)

Οργάνωση και μέριμνα για καθε μαθητή, έμπειροι καθηγητές, καινοτόμος τρόπος εκμάθησης. Εγγυημένη πορεία προς την επιτυχία. Προσωπικά, ένιωθα ένα υποστηρικτικό και φιλικό κλίμα. (Φοιτήτρια «Τμήματος Μαθηματικών», Πανεπιστήμιο Πατρών)

Νικολέτα Νέζη (2011-2015)

Το μάθημα που με δυσκόλευε πάντα ήταν τα μαθηματικά, μέχρι που γνώρισα τον καθηγητή κ. Αλέξανδρο Καλαπόδη. Εξαρχής με βοήθησε να τα καταλάβω και να μην τα φοβάμαι. Όταν άνοιξε το φροντιστήριο «Εξέλιξη», συνέχισα να παρακολουθώ το μάθημα που φοβόμουν περισσότερο μέχρι το τέλος των σχολικών μου χρόνων. Οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας ήταν όταν πήγαινα στο φροντιστήριο. Οι καθηγητές και το κλίμα ήταν αυτοί που με έκαναν να θέλω να είμαι εκεί, να συμμετέχω και να προσπαθώ. Θυμάμαι τα χρόνια που πέρασα στο φροντιστήριο με την καλύτερη ανάμνηση. Τον Αλέξανδρο τον θεωρώ απο τους καλύτερους καθηγητές και σε όσους με ρωτάνε πάντα λέω ότι το φροντιστήριο «Εξέλιξη» θα είναι το κατάλληλο μέρος για να προοδεύσει ο καθένας. (Φοιτήτρια «Τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διατήρησης Πολιτισμικών Αγαθών», Πανεπιστήμιο Πελ/νήσου)

Βίκυ Δουβαρά (2019-2020)

Πώς ήταν η εμπειρία μου στο φροντιστήριο «Εξέλιξη»; Η καλύτερη! Είναι αδύνατον να πω πως δεν υπάρχουν λόγια για το συγκεκριμένο φροντιστήριο, καθώς υπάρχουν και μάλιστα αυτά που έχω να πω είναι πολλά. Από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησα μαθήματα εκεί, αισθάνθηκα «σαν το σπίτι μου». Αυτό οφείλεται φυσικά στους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και στον υπέροχο τρόπο, με τον οποίο συμπεριφέρονται σε όλους τους μαθητές τους. Δεσπόζει η ευγένεια, η καλοσύνη και φυσικά το χιούμορ, το οποίο δίνει στη διδασκαλία μια πιο ενδιαφέρουσα πινελιά . Χάρη σ’ αυτό δεν έβλεπα ποτέ το μάθημα σαν μια υποχρέωση, αλλά ως μια ευχάριστη διαδικασία που θα μου προσέφερε γνώσεις για το μέλλον και φυσικά μια θέση στο πανεπιστήμιο. Οι γνώσεις βέβαια δεν σταματούσαν απλά στην κάλυψη της ύλης, αλλά επεκτείνονταν μέσα από διάφορες δραστηριότητες, όπως το κυνήγι του θησαυρού και η προβολή ταινιών, δύο από τις καλύτερες εμπειρίες, που μας έκαναν όλους να διασκεδάσουμε. Επίσης δεν θα ήθελα να παραλείψω το γεγονός πως κατά τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, δημιουργήθηκαν ταχύτατα οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση που εμπόδισε την αποξένωσή μας από τον κόσμο της γνώσης και συνέβαλε στην ολοκλήρωση της απαιτούμενης ύλης για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της «Εξέλιξης», που μου προσέφεραν μια δημιουργική χρονιά γεμάτη γνώσεις και με βοήθησαν να μπω στο Πανεπιστήμιο. Η «Εξέλιξη» θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, διότι οι άνθρωποί της έγιναν για μένα οικογένεια! (Φοιτήτρια Τμήματος Μαθηματικών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων)

Σταυρούλα Μητροπούλου (2012-2014)

Κατά την φοίτηση μου στο λύκειο παρακολουθούσα μαθήματα στο φροντιστήριο Εξέλιξη, γεγονός που θεωρώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ στο να καταφέρω την εισαγωγή μου στην σχολή που ήθελα, στόχος ο οποίος εν τέλει επιτεύχθηκε. Επιθυμώντας λοιπόν την εισαγωγή μου στο ΟΠΑ, το πεδίο ενδιαφέροντος μου ήταν κυρίως τα μαθηματικά και τα οικονομικά, στα οποία με την πλήρη καθοδήγηση και βοήθεια από τους καθηγητές του φροντιστηρίου κατάφερα να επεκτείνω τις γνώσεις μου σε ουσιαστικό επίπεδο. Παράλληλα, το γεγονός ότι η εκπαιδευτική διαδικασία υλοποιείται με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα επιτάχυνε αρκετές διαδικασίες, κάνοντας έτσι πιο αποτελεσματική την μάθηση. Αναφορικά με το κλίμα στις αίθουσες, μετά από 7 περίπου χρόνια έχω να θυμάμαι μόνο ευχάριστες στιγμές, καθώς οι καθηγητές από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρονταν να αποκτήσουν ουσιαστική σχέση με τον κάθε μαθητή σεβόμενοι πάντα τον χαρακτήρα και τις ανάγκες του. Ταυτόχρονα, δεδομένου ότι η περίοδος των πανελληνίων εξετάσεων είναι αρκετά απαιτητική, ήταν πάντα εκεί να μας υποστηρίξουν και σε ψυχολογικό επίπεδο. Κλείνοντας λοιπόν θα ήθελα να πω ότι παρόλη την απαιτητική περίοδο των πανελληνίων, μέσα από την παρακολούθηση μαθημάτων στο φροντιστήριο Εξέλιξη είχα την ευκαιρία να λάβω τα πρώτα ερεθίσματα για το, μελλοντικό τότε, αντικείμενο σπουδών μου, δίπλα σε ανθρώπους που κάθε στιγμή ήταν εκεί να με καθοδηγήσουν και να με υποστηρίξουν. (Απόφοιτος Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)

Παναγιώτα Πανούση (2014-2016)

Ευχαριστώ τον Αλέξανδρο που μου απέδειξε ότι τα μαθηματικά είναι για όλους! Με την βοήθειά του κατάφερα να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Μου έμαθε να εργάζομαι μεθοδικά. Ενώ μέχρι τότε πίστευα ότι ήταν ένας τρόπος να λύνω τις ασκήσεις που μου έβαζε τώρα πια ξέρω ότι ήταν κάτι περισσότερο. Ευχαριστώ επίσης όλη την ομάδα του φροντιστηρίου για τις όμορφες αναμνήσεις. Ξέρω πως ό,τι χρειαστώ θα είναι εκεί για μένα. Εύχομαι να είναι πάντα καλά και να μην πάψουν ποτέ να εξελίσσονται…!!! (Απόφοιτος Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Π.Α.Ε), Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσ/νίκης)

Αγγελική Χρυσικού (2014-2018)

Το καλύτερο φροντιστήριο με διαφορά! Όλοι οι καθηγητές γεμάτοι γνώση και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη! Συντονισμένη και μεθοδευμένη προετοιμασία για σίγουρη εισαγωγή στο πανεπιστήμιο! (Φοιτήτρια στο Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πελ/νήσου)

Σωτήρης Σγουμπόπουλος (2015-2016)

Στο Φροντιστήριο Εξέλιξη κάνατε μια δύσκολη χρονιά όπως αυτή των πανελληνίων να περάσει ευχάριστα και χωρίς άγχος. Ήσασταν δίπλα μας από την αρχή έως το τέλος. Με την πείρα σας και τις συμβουλές σας μας οδηγήσατε στην επίτευξη των στόχων μας! Μια σημαντική περίοδο για όλους εμάς ήσασταν εκεί, δίπλα μας και μας στηρίζατε σε όλα. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθειά σας και το ενδιαφέρον σας που ακόμα και τώρα 4 χρόνια μετά μένει το ίδιο σαν τότε!!! Αξέχαστες στιγμές !!! (Φοιτητής στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Πανεπιστήμιο Πελ/νήσου)

Σωκράτης Βλαχόπουλος (2012-2019)

"Φροντιστήριο Εξέλιξη", κάτι παραπάνω από φροντιστήριο, το μέρος που έμαθα να λύνω ασκήσεις, αλλά παράλληλα έκανα φιλίες, γέλασα, μεγάλωσα…. Οι καθηγητές που έγιναν μέντορες και στη συνέχεια φίλοι. Κάποια από τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου...(Φοιτητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Πανεπιστημίο Πελ/νήσου)

Νικολέττα Δημοπούλου (2018-2020)

Εγώ ήμουν μαθήτρια του φροντιστηρίου Εξέλιξη μόνο για δύο χρόνια και έχω μετανιώσει πάρα πολύ που δεν πήρα την απόφαση να ξεκινήσω νωρίτερα. Αυτά τα δύο χρόνια κύλησαν πολύ όμορφα και γρήγορα. Αν και δουλέψαμε σκληρά και με μέθοδο πάντα βρίσκαμε λίγες στιγμές για διασκέδαση και πλάκα. Οι καθηγητές ήταν πάντα δίπλα μας και μας στήριζαν σε όλο αυτόν τον αγώνα δρόμου, ειδικά ψυχολογικά. Από το φροντιστήριο αυτό έμαθα να θέτω στόχους και να βάζω τα δυνατά μου για να τους πετύχω και το σπουδαιότερο να πιστεύω στον εαυτό μου. Ακόμα, γνώρισα ανθρώπους που τους θαυμάζω και θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου σαν κάτι ξεχωριστό. Τέλος μου έχουν μείνει πάρα πολλές θετικές αναμνήσεις όπως γενέθλια πάρτυ χαμόγελα και γέλια. (Φοιτήτρια στο Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Πειραιά)

Σταυρούλα Παπαδοπούλου (2018-2020)

Τι να πρωτοπώ για το αγαπημένο μου φροντιστήριο που δε θα το άλλαζα με κανένα άλλο;;; Για τους απίστευτους καθηγητές του και την τεράστια υποστήριξη που νιώσαμε όσο ήμασταν κοντά τους; Για τις δύσκολες στιγμές, που αγωνιούσαμε για τις πανελλήνιες ή για τις ατελείωτες ώρες γέλιου; Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να πω ένα τεράααστιο ευχαριστώ στους καθηγητές μας που συνέβαλαν στην «εξέλιξη» και την επιτυχία μας στις πανελλήνιες. Στην κυρία Γωγούλα μας που παρόλο που της γκρινιάζαμε για τον μεγάλο όγκο φωτοτυπιών και ασκήσεων εκείνη ήταν πάντα δίπλα μας με χαμόγελο. Κατάφερε να αγαπήσουμε το μάθημα της έκθεσης, να στοχεύσουμε υψηλούς βαθμούς και να τελικά να διαπρέψουμε. Έπειτα στον κύριο Βασίλη, ο οποίος με υπομονή, επιμονή και πολύ διάθεση αφοσιώθηκε να μας διδάξει τη θέληση για μάθηση και μας συμβούλευε να μην τα παρατάμε ποτέ.. Τέλος, στον κύριο Αλέξανδρο που όπως όλοι γνωρίζουν καλά είναι ένας εξαίρετος καθηγητής, που με τον δικό του ανεπανάληπτο τρόπο δίνει τις απαραίτητες βάσεις των μαθηματικών στους μαθητές.. Δεν μπορώ να μην αναφέρω και τις φορές που ήμασταν σαν στο σπίτι μας, μοιραζόμασταν το φαγητό μας, κάναμε πάρτυ και γελούσαμε όλοι μαζί.. Το να είσαι μέλος σε μία τέτοια ομάδα ήταν μια μοναδική εμπειρία…Μία ομάδα που μας συμπαραστάθηκε στις δύσκολες και με άγχος στιγμές, μας ώθησε να κυνηγήσουμε τα όνειρα και τις επιθυμίες μας, και στο τέλος μας οδήγησε στο να βρούμε τον δρομο για την Επιτυχία!!! (Φοιτήτρια στο «Τμήμα Μαθηματικών», Πανεπιστημίο Πατρών)

Μαρία-Γκελμίρα Ντελίου (2017-2020)

Από πού να αρχίσω και τι να πρωτοπώ… Υπάρχουν τόσες ξεχωριστές στιγμές και τόσες καταπληκτικές ώρες μαθημάτων που δεν περιγράφονται μέσα σε λίγες λέξεις .Πραγματικά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι μέσα στον χώρο των γνώσεων με οδηγό όλους εσάς τους καθηγητές του φροντιστηρίου ΕΞΈΛΙΞΗ που μας διδάξατε πράγματα και εκτός των μαθημάτων, όπως η θέληση, η υπομονή, η επιμονή, και η προσπάθεια. Εκτός όμως από όλα αυτά υπήρχαν και στιγμές που γελάσαμε πραγματικά πολύ, που διασκεδάσαμε με την ψυχή μας. Όπως οι αστείες στιγμές με την κυρία Γωγώ, τα μοναδικά ανέκδοτα του κύριου Αλέξανδρου, οι εξαιρετικές ιστορίες του κύριου Ανδρέα, και τα αστεία πειράγματα του κύριου Ηλία, που πραγματικά αναπολώ… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το υπέροχο ταξίδι !!!!!!! (*Τώρα εδώ εγώ κανονικά θα έπρεπε να πάρω την εκδίκηση μου αλλά έχε χάρη κύριε Αλέξανδρε και κύριε ΑΝΔΡΕΑ) (Φοιτήτρια στο «Τμημα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας», Πανεπιστήμιο Πελ/νησου.)

Αναστασία Αυγερινού (2018-2020)

Ξεκίνησα τα μαθήματα στο φροντιστήριο από τη Β' Λυκείου. Νομίζω πως δε θα μπορούσαν οι ώρες των μαθημάτων μου σε δύο τόσο δύσκολες τάξεις του Λυκείου να περάσουν πιο ευχάριστα! Σε σύντομο χρονικό διάστημα, και λόγω των ωρών που βρισκόμασταν στο φροντιστήριο, το θεωρήσαμε δεύτερο σπίτι μας. Το ίδιο γρήγορα δεθήκαμε και με όλους τους καθηγητές μας. Τα μαθήματα ήταν εξαιρετικά βοηθητικά και σίγουρα βοήθησαν στην «εξέλιξή» μας. Υπήρχε κατανόηση προς εμάς, διάλογος, συστηματικότητα, ποικιλία στις ασκήσεις και τις προσεγγίσεις, και σίγουρα πολλές επαναλήψεις. Βέβαια εκτός των μαθημάτων, δεν έλειπαν οι στιγμές που γελούσαμε, λέγοντας αστεία και ζαλίζαμε την κυρία Βάσω. Είμαι ευγνώμων για την επιλογή του φροντιστηρίου μου όσο και για την γνωριμία μου με όλους τους καθηγητές του. (Φοιτήτρια στο «Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής»).

Χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσουμε μερικές από τις πληροφορίες σας και για την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" θα επιτρέψετε τη χρήση των cookies.
English EN
Accessibility