ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Στο Φροντιστήριό μας υπάρχει συγκεκριμένος Οδηγός Σπουδών για κάθε τάξη, ο οποίος επικαιροποιείται κάθε χρόνο, ανάλογα με τις εκπαιδευτικές εξελίξεις (π.χ. τράπεζα θεμάτων).

Η έμπειρη εκπαιδευτική ομάδα μας αντιμετωπίζει όλους τους μαθητές με υπευθυνότητα, έχοντας πάντα ως στόχο τη μέγιστη βελτίωση για τον κάθε έναν, από την Α’ Γυμνασίου μέχρι την Γ’ Λυκείου ανεξαιρέτως.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΗ: Φ.ΕΞ.2

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθητών προστίθεται μια επιπλέον καθορισμένη ώρα κατά την οποία ο μαθητής γράφει ένα Φύλλο Εξάσκησης και Εξέλιξης(Φ.ΕΞ.2). Συνολικά 24 Εξατομικευμένα τεστ, χωρίς βαθμό, με ανοιχτά βιβλία. Έτσι κάθε μαθητής τεστάρει τις γνώσεις του σε δοκιμασίες που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτόν, ενισχύοντας την εξατομικευμένη μάθηση. Ο μαθητής εκτός του ότι φοιτά σε ολιγομελές τμήμα, αντιμετωπίζεται και σαν μονάδα…μέσα στη μικρή ομάδα!

PORTFOLIO ΜΑΘΗΤΩΝ

Στην έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, δηλώνουν γραπτώς τους προσωπικούς τους στόχους, τόσο οι γονείς όσο και οι ίδιοι οι μαθητές για την πρόοδό τους. Αυτό, αρχικά, μας εξυπηρετεί στο να ορίσουμε την στοχοθεσία μας αλλά αποτελεί και βασικό κριτήριο επιτυχίας μας στο τέλος της χρονιάς.

Από την πρώτη ημέρα εγγραφής, λοιπόν, ενός μαθητή δημιουργείται ο προσωπικός του φάκελος. Πραγματοποιείται αξιολόγηση των δυνατοτήτων του, θέτονται στόχοι για την πρόοδό του αλλά και μια εκτίμηση των αποτελεσμάτων. Στα παραπάνω γραπτά στοιχεία έχουν πρόσβαση οι γονείς, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν μέσω της ειδικής Ψηφιακής Πλατφόρμας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσουμε μερικές από τις πληροφορίες σας και για την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" θα επιτρέψετε τη χρήση των cookies.
English EN
Accessibility