ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ

Τα Φροντιστήρια ΕΞΕΛΙΞΗ δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2011 με συγκεκριμένη φιλοσοφία…

Εστιάζουμε στους μαθητές…

ατομικά

στα ταλέντα τους

στα ενδιαφέροντά τους

στις εμπειρίες τους

στο υπόβαθρό τους

στις δυνατότητές τους

στις ανάγκες τους

 

και εφαρμόζουμε διδακτικές πρακτικές που είναι πιο αποτελεσματικές για υψηλή παρακίνηση, ουσιαστική μάθηση και επιτυχία για αυτούς.

Αποστολή μας είναι η παροχή ολοκληρωμένης υποστήριξης σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. για όλα τα μαθήματα που διδάσκονται στο σχολείο, σε γκρουπ έως 6 ατόμων.

Εργαλεία μας είναι οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας που εφαρμόζουμε σε συνδυασμό με τη σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


2011

Ιδρύεται το 1ο Φροντιστήριο έχοντας έδρα τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Με βασικό γνώμονα την οργάνωση, το άρτια καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και την τεχνογνωσία καταφέραμε αυτά τα 10 χρόνια να είμαστε το πιο επιτυχημένο και συνεπές φροντιστήριο της Μεσσηνίας τόσο στις Πανελλαδικές εξετάσεις όσο και στην προτίμηση των μαθητών.

2012

Το Φροντιστήριο γίνεται διαπιστευμένο στην Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε.) έχοντας έτσι πλήρη καθοδήγηση στην εκπαίδευση, έγκυρη ενημέρωση για τα δρώμενα στην παιδεία και συμμετοχή σε όλες τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Φροντιστών. Παράλληλα, συμμετέχει κάθε χρόνο στα επαναληπτικά διαγωνίσματα προσομοίωσης της Ο.Ε.Φ.Ε.

2014

Ξεκινά τη λειτουργία του το “Computer E-xelixi”. Το Φροντιστήριό μας λειτουργεί και ως Κέντρο Εκμάθησης Υπολογιστών, για μαθητές και ενήλικες, όπου οι συμμετέχοντες προετοιμάζονται για την πιστοποίηση ECDL. Να τονίσουμε δε, ότι από το πρώτο έτος λειτουργίας του πραγματοποιούνται και εξ αποστάσεως μαθήματα.

2015

Οι υπηρεσίες του φροντιστηρίου και η τεχνογνωσία ελέγχθηκαν και πιστοποιήθηκαν από την TUV Austria Hellas (ΕΛΟΤ 1433:2008) κάνοντάς μας το μοναδικό Φροντιστήριο στη Μεσσηνία που τηρεί πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

2016

Ιδρύεται το 2ο Φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ με έδρα τα Αρφαρά, απόδειξη ότι το όραμά μας δεν περιορίζεται γεωγραφικά. Δίνεται έτσι, η ευκαιρία σε περισσότερους μαθητές να φοιτήσουν στα φροντιστήριά μας.

2017

Το Φροντιστήριο ΕΞΕΛΙΞΗ στον Μελιγαλά ανακαινίζεται και εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις του, τόσο από άποψη διακόσμησης όσο και από τεχνολογικό εξοπλισμό. Το μαθησιακό περιβάλλον, εξάλλου, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας της μάθησης. Στόχος μας ήταν η δημιουργία ενός ελκυστικού περιβάλλοντος το οποίο σε συνδυασμό με την ποιοτική διδασκαλία των καθηγητών μας να καταφέρει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών αλλά και σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία τους.

2020

Όλα τα παραπάνω δεδομένα και η αγάπη μας για την εκπαίδευση μάς έκαναν από τα ελάχιστα φροντιστήρια που ξεκίνησαν ΑΜΕΣΑ τα εξ αποστάσεως μαθήματα σε όλες τις ειδικότητες και για όλες τις τάξεις. Τα Φροντιστήριά μας «μεταμορφώθηκαν» σε studio – ψηφιακές τάξεις με μηχανήματα υψηλής ποιότητας μηδενίζοντας, έτσι, τις αποστάσεις. Με μεγάλη περηφάνεια και απόλυτη επιτυχία ξεπεράσαμε την πρώτη περίοδο covid-19 και ξεκινήσαμε άμεσα τα εξ αποστάσεως μαθήματα στη δεύτερη.

2021

Κλείνοντας 10 χρόνια, γιορτάζουμε με ένα 3ο φροντιστήριο στην Καλαμάτα. Άλλος ένας στόχος υλοποιείται κάνοντας τα φροντιστήρια Εξέλιξη τον μεγαλύτερο οργανισμό Φροντιστηρίων στη Μεσσηνία.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ


owner

Ο Αλέξανδρος Καλαπόδης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1982 στο Μοσχάτο Αττικής, όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών, με γενική κατεύθυνση - Παιδαγωγικά.

Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Βλαχοπούλου, Νηπιαγωγό – Ειδική Παιδαγωγό και πατέρας δύο παιδιών.

Το 2011 ίδρυσε το πρώτο Φροντιστήριο «Εξέλιξη» στον Μελιγαλά με στόχο να δώσει στους μαθητές της Άνω Μεσσηνίας τη δυνατότητα να αποκτήσουν για πρώτη φορά ποιοτική και παιδοκεντρική εκπαίδευση.

Είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας από το 2010.

Το 2016 εκλέχτηκε Ταμίας στον Σύλλογο των Φροντιστών Μ.Ε. Μεσσηνίας, θέση που διετέλεσε για 4 χρόνια.

Από τον Αύγουστο του 2020 έως τώρα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Μ.Ε. Μεσσηνίας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσουμε μερικές από τις πληροφορίες σας και για την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" θα επιτρέψετε τη χρήση των cookies.
English EN
Accessibility