ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Η ενημέρωση γονέων αναφορικά με την πρόοδο και την εκπαιδευτική πορεία των μαθητών αποτελεί βασική προτεραιότητα του φροντιστηρίου μας. Οι γονείς έρχονται σε επαφή με τους καθηγητές των παιδιών τους, συζητούν, ενημερώνονται, μοιράζονται τους προβληματισμούς τους και παρατηρούν τον ατομικό φάκελο του παιδιού τους με όλο το προσωπικό υλικό του και την εξέλιξή του.

Οι προγραμματισμένες συναντήσεις γονέων και καθηγητών γίνονται ανά τετράμηνο. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα για ενημέρωση οποιαδήποτε στιγμή κριθεί αναγκαίο, είτε κατόπιν ραντεβού με τη διεύθυνση σπουδών και με τους καθηγητές είτε on line μέσω της ειδικής Ψηφιακής Πλατφόρμας μας με τη χρήση προσωπικών κωδικών.

Η προσέλευση στις ενημερώσεις καθώς και η τακτική επικοινωνία των γονέων με το φροντιστήριο συμβάλλουν τόσο στη βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών μας όσο και στη γενικότερη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσουμε μερικές από τις πληροφορίες σας και για την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" θα επιτρέψετε τη χρήση των cookies.
English EN
Accessibility