Μάθετε οποτεδήποτε, οπουδήποτε!

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Τα φροντιστήριά μας είναι καθόλα έτοιμα για να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για κάθε περίπτωση, π.χ. lockdown, αδυναμία φυσικής παρουσίας κ.τ.λ.

Η υψηλή ποιότητα υλικοτεχνικής υποδομής των φροντιστηρίων μας (διαδραστικοί projectors, smart boards αφής, ηλεκτρονικές γραφίδες, βιντεοπροβολείς κλπ.) σε συνδυασμό με την επιμόρφωση των καθηγητών μας, μας επιτρέπει να παρέχουμε ποιοτική εκπαίδευση και από… μακριά.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση κλειστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθούν και να συμμετέχουν στα μαθήματα, σε πραγματικό χρόνο! Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να λύνουν τις απορίες τους, να βλέπουν τον καθηγητή τους και τον πίνακα της τάξης, όχι όμως τους συμμαθητές τους, στα πλαίσια προφύλαξης των προσωπικών τους δεδομένων. Παράλληλα λαμβάνουν το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό μας, το οποίο παρέχεται στο σύνολο των μαθητών μας μέσω εύχρηστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Πριν την έναρξη των μαθημάτων, ο ενδιαφερόμενος μαθητής επιμορφώνεται για τη χρήση της πλατφόρμας παραλαμβάνοντας τον σχετικό οδηγό.


Καμία διδακτική ώρα χαμένη στα φροντιστήρια Εξέλιξη!

Χρησιμοποιούμε cookies για να αποθηκεύσουμε μερικές από τις πληροφορίες σας και για την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" θα επιτρέψετε τη χρήση των cookies.
English EN
Accessibility